Примафлора. Українська краса
phone
  • (098) 985-57-39
  • (093) 135-14-34
Контакты
  • Примафлора. Українська краса.
  • Наталія Катерина
  • +38 (098) 985-57-39
    Наталія, консультант
    +38 (093) 135-14-34
    Наталія, консультант
  • Написать нам
  • г. Верхнеднепровск, Верхнеднепровск, Днепропетровская область 51600
  • График работы

Бальзам після гоління «White Tiger»

Глибоко зволожує і заспокоює чутливу шкіру після гоління, залишаючи відчуття комфорту, гладкості і свіжості. Допоможе чоловікам виглядати бездоганно!
Страна производитель: Ukraine Бренд: Primaflora
Цена: 155 грн. /шт.
Есть в наличии
  • Детальное описание
  • Характеристики
  • Оставить отзыв

Бальзам після гоління «WhiteTiger»

Виглядати доглянуто хочуть не тільки жінки, а й чоловіки. Основа бездоганного чоловічого образу - це гладко виголене обличчя. На жаль, вплив на шкіру гострих лез викликає запалення і мікротравми. І цьому є раціональне пояснення, адже, при голінні чоловік гострою бритвою проходить по своїй шкірі близько 200 разів, травмуючи верхній захисний епідермальний шар. Ось чому роздратування проявляється незалежно від типу шкіри і віку чоловіка. Для того, щоб знизити роздратування після гоління, необхідно вибирати засоби, які містять натуральні (протизапальні, протиалергічні, пом'якшувальні) елементи. Це допоможе підвищити захисні функції шкірного покриву, зменшити небажані внутрішні реакції (запалення) і зовнішні подразники.

Пропонуємо увазі сильної половини людства бальзам після гоління «WhiteTiger». Завдяки старанно підібраному натуральному складу бальзам глибоко зволожує і заспокоює чутливу шкіру після гоління, залишаючи відчуття комфорту, гладкості і свіжості. У складі засобу- натуральне масло оливи, вітаміни, мінерали, активні компоненти - екстракт фукуса, а також спеціально розроблений і підібраний фітокомплекс екстрактів для чутливої шкіри.

Відчуття після використання бальзаму «WhiteTiger» не залишать Вас байдужими.

Спосіб застосування: після гоління нанести невелику кількість бальзаму на обличчя і шию і розподілити масажними рухами.

Склад: Aqua/Вода, Aloe Vera extract/ Алое вера екстракт, Epilobium (Chamaenerion) angustifolium extract/ Кипрею (Іван-чаю) экстракт, Zingiber Officinale (Ginger) Root extract/ Имбирю екстракт, Camellia sinensis extract /Зеленого чаю екстракт, Retinyl Palmitate/ Ретинола ацетат, Tocopheryl Acetate/ Токоферол, Sea Salt/Морська сіль, Olive (Oliva Europea) oil/Оливи олія, Glycerin/Гліцерин, Glyceryl Stearate (and) Ceteareth-20 (and) Ceteareth-12 (and) Cetearyl Alcohol (and) Cetyl Palmitate/Емульгейд SEPF, Isopropyl palmitate/Ізопропілпальмітат, Ceto Stearyl Alcohol/Цетилстеариловий спирт, Cyclopentasiloxane/Циклометикон, Dimethicone/Диметикон, Phenonip PM-5/Консервант, Меnthоlum/Ментол, Fucus vesiculosus extract/Фукусу екстракт, Parfum/Парфюмована композиція, Tris(2-hydroxyethyl)amine/Триетаноламін, Carbomer/Карбомер.

Опис активних компонентів:

Алое вера - мабуть, найбільш відомий і популярний рослинний інгредієнт з численними цілющими властивостями, який користується попитом серед представників всіх рас на всіх континентах. Цей компонент має заспокійливий ефект, відновлює пошкоджені клітини і тканини, і в цілому допомагає зберегти шкіру молодою і здоровою. Його протизапальні властивості допомагають в лікуванні акне, висипу і інших косметичних проблем. Алое вера забезпечує оптимальний догляд за шкірою: зволоження, харчування, надійний захист, відновлення, уповільнення процесів старіння, що робить шкіру сяючою, пружною і еластичною. Дослідження вказують, що компоненти алое, такі як глікопротеїни, демонструють ефективність при загоєнні ран і як речовин, що знімають роздратування.

Одним з найбільш корисних і унікальних рослин на Землі є кипрей вузьколистий, відомий в народі під назвою Іван-чай. Екстракт квітів, стебел і листя кипрею вузьколистого містить дубильні і цукристі речовини, вітамін С, пектин, рослинну слиз, дуже цінний флавоноїди - гиперицин. Завдяки багатому складу, що містить різні рідкісні вітаміни і мікроелементи, рослина має такі виражені дії: протизапальну, антисептичну, терпку і обволікаючі, заспокійливу, антиоксидантну.

У складі кореня імбиру присутні ефірні масла, органічні кислоти, дубильні речовини, флавоноїди, які також вносять свій внесок в молодість і красу людини. Завдяки оптимальному поєднанню корисних компонентів імбир володіє наступними вираженими властивостями: антибактеріальною та протимікробною, протизапальною, регенеруючою, імуностимулюючою, омолоджуючою, захисною, тонізуючою, відновлювальною.

Завдяки найсильнішим антиоксидантним властивостям і великій кількості корисних речовин, зелений чай також є цінним косметичним інгредієнтом. Наприклад, завдяки своїм антисептичним і антибактеріальним властивостям, екстракт зеленого чаю використовується в молодіжних лініях по догляду за проблемною шкірою. Така косметика знімає запалення і почервоніння, усуває зайву жирність, допомагає шкірі придбати здоровий вигляд. При регулярному використанні косметики з екстрактом зеленого чаю відбувається очищення і звуження пор, шкіра набуває матовість і приємний рожевий відтінок, дозволяючи забути про землистий колір обличчя, постійний супутник жирної шкіри.

Завдяки його регенеративним властивостям, зелений чай часто використовують в косметиці для зрілої шкіри. Крім того, до складу цього екстракту входять найсильніші біостимулятори, зволожувачі і вологозберігаючі речовини: ферменти, вітаміни і рослинні білки, амінокислоти і ефірні масла.

Фукус - це бура водорість, яка зустрічається в Атлантичному океані, в східних частинах Середземного моря, а також в Балтійському, Баренцовому і Білому морях. Цілющі властивості цієї рослини відомі досить давно. Корисні властивості екстракту фукуса пухирчастого обумовлені тим, що його сольовий склад близький до плазми крові людини. Фукус - багате джерело білків, полісахаридів, мінеральних речовин, вітамінів, мікроелементів, ненасичених жирних кислот та інших активних молекул, які необхідні для регуляції обмінних процесів в дермі і епідермісі.

Ретинол (Вітамін "A") розчинний в жирах і надходить в організм людини з харчовими продуктами, або виробляється з його попередників (каротиноїдів), що містяться у великих кількостях в жовто-помаранчевих овочах і фруктах - в моркві, помідорах , кавунах, динях, гарбузі, солодкому перці. Однак зовнішнє застосування соку цих продуктів в косметичних цілях майже неактивні, оскільки вітамін швидко руйнується і погано проникає в тканини. Тому в лікувальних і косметичних зовнішніх засобах використовуються речовини, які є його синтетичними похідними (ретиноїди) - ретинол ацетат або його ефіри (пальмітат) та інші. Вони відрізняються від натурального вітаміну "A" за структурою, але повністю схожі з ним за механізмом дії і виробленим ефектів, а іноді і перевершують його.

Токоферол - потужний антиоксидант, а значить, цей вітамін ефективно захищає шкіру від старіння і факторів навколишнього середовища. Це загальна властивість вітаміну Е, а в цілому токоферол знайшов своє місце в індустрії краси завдяки багатьом позитивним якостям.


Морська сіль традиційно входить до складу багатьох кремів, масок, тоніків і лосьйонів. Косметологи називають морську сіль «білим золотом» і рекомендують людям, які мають проблеми зі шкірою, волоссям і нігтями. Морська сіль лікує вугровий висип, відбілює шкіру. Вона містить корисні макро- і мікроелементи (кальцій, магній, фосфор, залізо, хром), в яких потребує наш організм для нормального функціонування.

Користь оливкової олії пояснюється його чудодійним складом, який допомагає доглядати за шкірою, боротися проти багатьох небажаних проблем, а також посилити дію багатьох косметичних засобів. До складу масла оливи входить:

  • Вітамін Е.
  • Жирні кислоти.
  • Сквален.
  • Залізо.
  • Вітамін D.

  • Оливкова олія чудово підходить для догляду за сухою і чутливою шкірою. Вона пом'якшує шкіру і запобігає втраті клітинами вологи. Дуже важливо, що оливкова олія не забиває пори шкіри. Оливкова олія також надає омолоджуючу дію. При регулярному застосуванні вона здатна запобігати появі зморшок і розгладжувати вже наявні. Підвищує тонус і захисні властивості шкіри. Креми, створені на основі оливкового масла, містять велику кількість антиоксидантів і вітаміну Е (допомагає організму краще засвоювати вітаміни А, D, К і перешкоджають старінню клітин).
    Добавлен: 16 февраля 2017, 21:37
    Обновлён: 21 февраля 2017, 16:46
    © 2015 - 2018 Примафлора. Українська краса. | Пожаловаться на содержимое
    Создать сайт бесплатно
    Сайт создан на платформе UA MarketUA Market