Примафлора. Українська краса
phone
  • (098) 985-57-39
  • (093) 135-14-34
Контакты
  • Примафлора. Українська краса.
  • Наталія Катерина
  • +38 (098) 985-57-39
    Наталія, консультант
    +38 (093) 135-14-34
    Наталія, консультант
  • Написать нам
  • г. Верхнеднепровск, Верхнеднепровск, Днепропетровская область 51600
  • График работы

Гель для душу для чоловіків

Для чоловіка, що веде активний спосіб життя, для щоденного використання. Ретельно доглядає за шкірою, очищає, освіжає. Має приємний аромат.
Страна производитель: Ukraine Бренд: Primaflora
Цена: 160 грн. /шт.
Есть в наличии
  • Детальное описание
  • Характеристики
  • Оставить отзыв

Гель для душу для чоловіків

Состав: Cocamidopropyl Betaine (кокамідопропілбетаїн), Sodium Almond Amphoacetate (ПАВ Мигдалю), Decyl Glucoside (еvicare 2000), Cocamide DEA (діетаноламіди), D-Panthenol (Д-пантенол), Glycerin (гліцерин), Polyquaternium 10 (полікватерніум-10), Methylchloroisothiazolinone (антисептик Microcare IT), Citrus Aurantium Bergamia oil (ефірна олія бергамоту), Píper nígrum (екстракт чорного перцю), Glycyrrhiza glabra (Licorice) Extract (екстракт кореня солодки), Phaeodactylum tricornutum extract (екстракт фітопланктону), Laminaria Digitata Extract (екстракт ламінарії), Fucus vesiculosus extract (екстракт фукусу), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Essential Oil (екстракт чайного дерева), Parfum oil (парфюмована масляна композиція), Sodium Chloride, Aqua (вода).

Спосіб застосування: Необхідну кількість гелю нанести на долоню або мочалку і легкими масажними рухами намилювати шкіру протягом 3 - 5 хвилин, змити чистою водою.

Як і більшість світових виробників, наша компанія включила в серію косметичних засобів для чоловіків, засіб для водних процедур - "Гель для душа для чоловіків". Гель для душа може бути освіжаючим, зволожуючим, і з розслаблюючою дією...

Наш гель створений на основі натуральних добавок, комплексного екстракту морських водоростей, чорного перцю, чайного дерева, а також екстракту кореня солодки – дає можливість чоловікові підтримувати шкіру у хорошому стані.Ретельно очищає і доглядає за вашою шкірою. вона не втрачає пружності, підвищується рівень опірності шкідливим впливам ззовні. Після душу з таким гелем відчувається прилив енергії, бадьорості, відчувається приємна свіжість і натуральний аромат.

Гель призначений для щоденного застосування.

Мужній аромат з нотками морської свіжості і чорного перцю, не залишить байдужим найвишуканіших споживачів. Крім того, чорний перець в складі гелю зігріває і розслабляє м'язи, розширює кровоносні судини, сприяє виведенню токсинів і діє як афродизіак. А ще цей гель для душу має антисептичні та антиоксидантні властивості, завдяки чому він є відмінним засобом для підтримки шкіри в тонусі. Він має аромат для тіла і душі, який буде з вами і через багато годин після того, як ви вийдете з душу.

Екстракт фітопланктону (це сукупність мікроскопічних рослин, головним чином водоростей, що мешкають в товщі морських і прісних вод і пасивно пересуваються під впливом водних течій ), багатий на вітаміни, антиоксиданти, полісахариди, мінеральні солі і ряд інших корисних речовин, надає для шкіри захисну, пом'якшувальну і зволожуючу дію, нормалізує обмінні процеси, підвищує пружність і еластичність.

Ламінарія і фукус – це унікальні морські водорості з масою корисних для шкіри речовин. Це вітаміни, кількість яких у десятки разів вище, ніж в наземних рослинах, найцінніші солі в співвідношеннях, створених природою і надзвичайно корисних для людського організму. Морські водорості надають лікувально-профілактичну дію на шкіру, відновлюють мінеральний баланс, нормалізують секрецію сальних залоз, стимулюють в шкірі синтез вітамінів D і Е. Екстракт покращує обмінні процеси в організмі, захищає від руйнуючої дії вільних радикалів, стимулює діяльність лімфатичної системи, активізує мікроциркуляцію крові у верхніх шарах епідермісу. Крім цього, поєднання антиоксидантної дії біологічно активних компонентів фукуса з ентеросорбціонним ефектом альгінової кислоти забезпечує радіопротекторну та детоксикуючу дію, включаючи виведення з організму важких металів, в тому числі свинцю, ртуті та радіонуклідів. Фукус підвищує активність ферментів, які беруть участь в окисленні ліпідів і перетворенні холестерину в жовчні кислоти, перешкоджає їх відкладенню в стінках судин. Фукус ефективний при запальних процесах, пригнічує ріст патогенної мікрофлори на шкірі. Унікальний комплекс біологічно активних речовин посилює клітинний метаболізм, підвищує еластичність і пружність шкірних тканин, сприяє релаксації, бореться зі стресом, зміцнює імунну систему і захисні властивості епідермісу.

Екстракт чайного дерева – прекрасний антисептик, усуває запалення і подразнення, живить шкіру поряд поживних речовин, підвищує еластичність і пружність шкіри, регенерує, тонізує, насичує шкіру вітамінами, мікро- і макроелементами, зволожує, бере участь в утворенні колагену, нормалізує внутрішньоклітинний обмін, захищає шкіру. Сильний антиоксидант.

Лакриця або солодка – це багаторічна трава. Китайські лікарі вважають її другим після женьшеню продуктом, який допомагає зберегти здоров'я, красу і молодість. Антиоксидантні властивості екстракту кореня солодки і його здатність посилювати регенерацію зробили лакрицю невід'ємним компонентом косметики для боротьби зі старінням шкіри. Цей натуральний фітогормон стимулює формування волокон колагену, сприяє розгладженню існуючих і перешкоджає появі нових зморшок. Завдяки здатності прискорювати водно-сольовий обмін, екстракт лакриці допомагає впоратися з набряками.

У косметичних препаратах витяжка лакричника проявляє свої протизапальні і ранозагоювальні властивості. Засоби з солодкою м'яко очищають шкіру, не дратуючи епідерміс, і допомагають налагодити роботу сальних залоз. Їх використовують для лікування дерматитів, екземи, кропив'янки, для зниження алергічних реакцій на шкірі.

Є в сімействі рутових і роді цитрусових один дуже рідкісний екземпляр на ім'я «бергамот». Цю рослину можна зустріти лише на одному з італійських узбереж, де воно виростає в своєму первозданному вигляді. Правда, творець бергамоту – людина, схрестивши помаранч і апельсин,та отримавши в результаті чудову вічнозелену рослину з чудовим ароматом. Італійці дуже пишаються цими деревами, що ростуть недалеко від міста Бергамо, тому що тільки грунт і клімат цього місця дозволяють вирощувати плоди з найбільш яскравим і насиченим ароматом.

Ефірну олію бергамоту отримують з багатошарової шкірки плодів, з квіток і листя цієї рослини. Вихід готового продукту дуже невеликий, тому масло цінується дуже високо. Ефірна олія бергамоту володіє дуже багатьма корисними властивостями. Воно застосовується як антиспазматичний, заспокійливий, протизапальний засіб, при втомі шкіри, а також як антисептик. Як будь-який ефірний засіб, олія бергамота допомагає відновити енергетику людини: воно може сприяти підвищенню комунікабельності, посилення уяви і творчого мислення. Його можна назвати афродизіаком, тому що бергамотове масло використовують як засіб, який підсилює статевий потяг партнерів. У косметичних засобах олія бергамота, допомагає нормалізувати секрецію сальних і потових залоз, має здатність звужувати пори шкіри.

ПАР мигдалю м'які, натурально миючі і піноутворюючі засоби. Не подразнює шкіру, зберігаючи природний рівень pH. Володіє природними антистатичними властивостями. Рекомендований для догляду за чутливою шкірою.

Добавлен: 26 февраля 2016, 20:52
Обновлён: 21 февраля 2017, 17:09

Похожие товары компании:

© 2015 - 2018 Примафлора. Українська краса. | Пожаловаться на содержимое
Создать сайт бесплатно
Сайт создан на платформе UA MarketUA Market