Примафлора. Українська краса
phone
  • (098) 985-57-39
  • (093) 135-14-34
Контакты
  • Примафлора. Українська краса.
  • Наталія Катерина
  • +38 (098) 985-57-39
    Наталія, консультант
    +38 (093) 135-14-34
    Наталія, консультант
  • Написать нам
  • г. Верхнеднепровск, Верхнеднепровск, Днепропетровская область 51600
  • График работы

Гель для вмивання з персиковою олією

Гель з ніжним ароматом глибоко очищує пори, забезпечує активний догляд за шкірою обличчя. Має зручний дозатор.
Страна производитель: Ukraine Бренд: Primaflora
Цена: 100 грн. /шт.
Есть в наличии
  • Детальное описание
  • Оставить отзыв

Гель для вмивання з олією персикової кісточки (серія Organic Mosaic)

Основа цього геля – олія з ніжною назвою «персикова», яку отримують з кісточок персика. Вона поживна, легка за консистенцією і набула великої популярності у косметології та фармацевтиці. Персикова олія містить велику кількість поліненасичених жирних кислот, які просто необхідні для життєдіяльності нашої шкіри. Також унікальний у його складі вітамін В15, який позитивно впливає на молоду і дуже ефективно – на старіючу шкіру. Окремо можна сказати про вітамін Е, який має антиоксидантні властивості, а також вітамін А (біля 30%), який підтримує цілісність клітин шкіри. Також до його складу входять вітаміни Р (біля 40%), С, і практично усі вітаміни групи В. з мінеральних речовин у цій олії є калій, кальцій, фосфор і залізо. Персикова олія здатна буквально «оживляти» шкіру – адже вона одночасно і живить, і зволожує, і відновлює її. Вона допомагає попередити обезводнення клітин, згладжує неглибокі зморшки і ефективно підходить для догляду за шкірою навколо очей, для вій і шкіри губ. При систематичному застосуванні помітно зміцнюються судини шкіри (колір стає рівнішим), а також добре очищуються пори шкіри. Суха шкіра стає більш здоровою, а чутлива – менш залежною від впливу. Шкіра стає більш підтягнутою, молодою, еластичною і гарною.

Бета-каротин є потужним антиоксидантом, що забезпечує у організмі переривання ланцюгових вільнорадикальних реакцій. При зовнішньому застосуванні бета-каротин не тільки впливає на процеси обміну у самій шкірі, але і швидко засвоюється, маючи позитивний вплив на організм в цілому. Ця його властивість використовується в рецептурах косметичних засобів для попередження старіння шкіри. Попереджає подразнення, свербіж, чудово пом’якшує шкіру, зменшуючи її сухість, сприяє заживленню тріщин, подряпин, покращуючи зовнішній вигляд шкіри і її загальний стан.

Гідролізат протеїнів шовку. Натуральний шовк виробляють з ниток тутового шовкопряда. У старовину шовк цінився дорожче за золото, а секрет його виробництва був дорожчий за життя. І це не дивно, адже шовк по своїй структурі нагадує шкіру людини, не викликає алергії, чудово вбирає вологу і володіє особливою терморегуляцією: у холод зігріває, а в жару охолоджує тіло. Натуральний шовк майже на 100% складається з волокнистих протеїнів, що містять цінні амінокислоти. Незрівнянні якості шовку досить давно використовуються у косметології. І якщо у старовинні часи красуні-гейші просто натирали шовком шкіру та волосся, буквально поліруючи їх, то сучасні косметологи використовують хімічно оброблений шовк. У результаті такої обробки отримують цінну шовкову пудру, гідролізований шовк, а також протеїни та амінокислоти шовку.

Дорогоцінна шовкова пудра використовується не тільки у відновлюючій і лікувальній косметиці, але і у складі елітних косметичних засобів по догляду за шкірою. Протеїни шовку глибоко зволожують шкіру і перешкоджають втрачанню вологи; стимулюють регенерацію і оновлення клітин; живлять і пом’якшують шкіру, покращують її клір; захищають шкіру від негативних факторів оточуючого середовища.

Екстракт кори іви. Іва відноситься до особливих дерев, відмічених у Біблії. Ще в давні часи ця рослини вважалась особливою, такою, що володіє універсальними цілющими властивостями. Екстракт кори білої іви регулює виділення шкірного сала і покращує обмінні процеси у шкірі. Завдяки унікальним природним компонентам, що містяться у івовій корі, засоби з його вмістом добре очищують пори і м’яко, але ефективно відлущують ороговілі клітини. Оскільки цей екстракт являється натуральним джерелом саліцилової кислоти, він має виражену ранозаживляючу та протизапальну дію.

Екстракт квітів соняшника. Усім нам знайома сонячна квітка є джерелом незамінних вітамінів та амінокислот. Цей екстракт містить у своєму складі вітаміни А, Е, D, бетаїн, каротин, комплекс поліненасичених жирних кислот, (вітамин F), а також мікроелементи: цинк, кальцій, фтор, йод, залізо. Він володіє чудовими зволожуючими, регенеруючими і пластифікуючими властивостями (тобто властивістю робити шкіру більш пружною).

Екстракт м’якоті мандарина. На сході плід мандарина вважався символом багатства та удачі. Екстракт мандарина застосовують для догляду за шкірою обличчя, він чудово звужує пори і добре регулює пори і добре регулює діяльність сальних залоз, до того ж він відмінно тонізує шкіру. Гелі для догляду за обличчям та тілом з витягом з цього фрукта допоможуть не тільки зарядитись бадьорістю та гарним настроєм, але і добре освіжити, вітамінізувати та зволожити шкіру.

Екстракт кісточок гранату. Історія застосування граната майже така ж старовинна, як і саме людство. Вважають, що у гранаті рівно 613 зерен – по числу 613 заповідей Біблії. Гранатове дерево символізує святість і священний обов’язок, квіти – плодоносність, плід – багатство. В основі благотворної дії екстракта зерен гранату на шкіру лежить зволожуючий ефект, а також стимуляція синтезу колагену і наявність великої кількості антиоксидантів.

Форма випуску – 275 г.

Добавлен: 26 января 2016, 21:14
Обновлён: 21 февраля 2017, 18:03
© 2015 - 2018 Примафлора. Українська краса. | Пожаловаться на содержимое
Создать сайт бесплатно
Сайт создан на платформе UA MarketUA Market